КОЛИ? | ЩО? | СКІЛЬКИ? | ЯК? |
2026 |
28 січня | Вебінтенсив «Актуальне харчове законодавство–2026: готуємося до нових правил і контролю» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 499 грн | Придбати квиток |
17 лютого | Вебінтенсив «Метрологія–2026: актуальні законодавчі та нормативні вимоги в галузі» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Метрологія для підприємства» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Лютий | Вебінтенсив «Маркування харчової продукції для вітчизняного та експортних ринків» Маркування харчової продукції для вітчизняного та експортних ринків Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Березень | Тижневий Комплексний курс підвищення кваліфікації «Менеджмент безпечності харчових продуктів: принципи НАССР, ISO 22000:2018, FSSC 22000 v. 6. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018» Документ про навчання: сертифікат українською та англійською мовами із захисною голограмою про проходження комплексного навчального курсу від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 10 299 грн | Залишити заявку |
23 березня | Вебтренінг «Міжнародні AIB-стандарти харчової безпечності: від вимог до результату» Документ про навчання: сертифікат українською та англійською мовами із захисною голограмою про проходження комплексного навчального курсу від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Березень | Вебінтенсив «Матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами: інтеграція ЗУ № 2718-IX у систему харчової безпечності» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Квітень | Вебтренінг «Санітарія та гігієна на харчових підприємствах: контроль, навчання, відповідальність» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Вебпрактикум «Побудова контексту організації у системах менеджменту й оцінювання ризиків бізнес-процесів» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 499 грн | Залишити заявку |
Вебтренінг «Культура безпечності харчових продуктів: практика запровадження на підприємстві» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
28–29 травня | VІ Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес–2026» Формат: офлайн (Київ) + онлайн | 10 999 грн | Залишити заявку |
Травень | Вебпрактикум «Повірка, калібрування та метрологічне підтвердження ЗВТ: що, коли, навіщо» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Метрологія для підприємства» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Червень | Вебінтенсив «ISO 22002:2025 — оновлення програм-передумов до нових вимог» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Вебпрактикум «Управління алергенами: вимоги вітчизняного законодавства та міжнародних стандартів + План управління алергенами» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Липень | Вебтренінг «Санітарія та гігієна на харчових підприємствах: контроль, навчання, відповідальність» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Вебінтенсив «Мікробіологічний контроль у харчовій промисловості: вимоги законодавства та FSSC 22000 v. 6» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Вебтренінг «Ризик-менеджмент за ISO 31000 у системах менеджменту» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Серпень | Вебпрактикум «Відкликання харчової продукції, простежуваність та мас-баланс» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Вебпрактикум «Аналіз проблемних питань, що виникають при впровадженні ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019 та вимог НААУ» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Метрологія для підприємства» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Вересень | Дводенний спецкурс підвищення кваліфікації «Харчове шахрайство та біотероризм: розробляємо й упроваджуємо плани ТАССР і VACCP» Документ про навчання: сертифікат українською та англійською мовами із захисною голограмою про проходження комплексного навчального курсу від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 9 499 грн | Залишити заявку |
Вебтренінг «ISO 9001 + ISO 19011 – внутрішній аудит системи управління якістю» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 499 грн | Залишити заявку |
Жовтень | Тижневий Комплексний курс підвищення кваліфікації «Менеджмент безпечності харчових продуктів: принципи НАССР, ISO 22000:2018, FSSC 22000 v. 6. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018» Документ про навчання: сертифікат українською та англійською мовами із захисною голограмою про проходження комплексного навчального курсу від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 10 299 грн | Залишити заявку |
Вебінтенсив «Маркування харчової продукції для вітчизняного та експортних ринків» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Workshop «Управління невідповідностями й упровадження коригувальних дій у системах менеджменту» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 499 грн | Залишити заявку |
Листопад | Вебінтенсив «Держпродспоживслужба на підприємстві: мистецтво оборони під час перевірки ДПСС» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Вебтренінг «Мікробіологічний контроль у харчовій промисловості: вимоги законодавства та FSSC 22000 v. 6» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Вебтренінг «ISO 37001 для сучасного підприємства: запобігання та контроль корупційних ризиків» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 699 грн | Залишити заявку |
Грудень | Вебінтенсив «Забезпечення єдності вимірювань на підприємстві та в лабораторії» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Метрологія для підприємства» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |
Вебтренінг «Життя з НАССР–2026: відповіді на найпоширеніші запитання виробників» Документ про навчання: сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» Формат: онлайн | 4 999 грн | Залишити заявку |